Anna Andreu

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Anna-Andreu-x-Nacho-820x1024.jpeg


La última incorporació de l’EnCanta és Anna Andreu. Vindrà a presentar “els mals costums”, un LP que va sortir al mercat el passat mes d’abril.

En aquest treball i la seva proposta hi trobem una proposta intima i amb molta personalitat. Molt més talent que suma al panorama de l’escena de cantautors i cantautores catalana. 

18:30h / Dissabte 5 de setembre

Museu de l’Esquerda

3€ anticipada/ 5€ taquilla


Daniel Lumbreras

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és imatge-daniel-lumbreras.jpg

Aquest cantautor és una raresa dins el panorama musical. En una primera escolta no aconseguim entendre en quin idioma esta cantant Daniel Lumbreras i la resposta és fàcil, s’inventa l’idioma en què canta. Ell deia en una entrevista que no té cap necessitat d’expressar res en paraules, però ho fa ( i molt) amb la seva música.

Un univers sonor on hi conviuen moltes influencies, que conflueixen i generen una proposta unica i sorprenent.

17:15 / Dissabte 5 de setembre

Jardins de la Fundació Miquel Martí i Pol

3€ anticipada / 5€ taquilla


Eneritz furyak

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és imatge-eneritz-furyak-1024x683.jpg

La veu de l’Eneritz és el seu punt fort, angulada i estrident, però dolça si vol, deixant clar a l’oient que es tracta d’un instrument més, que ella domina a la perfecció.

L’Eneritz demostra que una cantautora folk i intimista també pot ser molt punk. Una proposta arriscada de les que tant ens agrada programar a l’EnCanta. 

19:30 / Dissabte 5 de setembre

Jardins de la Fundació Miquel Martí i Pol

3€ anticipada / 5€ taquilla


Enric Montefusco

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Enric-Montefusco-1024x683.jpg

Després d’una prolífica carrera amb Standstill, Enric Montefusco s’ha redefinit com a cantautor amb tres discs al mercat, donant un protagonisme important per a les lletres, algunes de les quals fàcilment convertibles en himnes, i amb un poètica innegable.

Acompanyat per la seva banda, ens farà cantar, ballar i suar. Una gran manera d’acabar el dissabte de l’EnCanta 2020.

21:30 / Dissabte 5 de setembre

Casa cultural 1 d’octubre

5€ anticipada / 8€ taquilla


Guillem Roma

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és guillem-roma-1024x832.jpg

Ja varem tenir l’honor de comptar amb ell la primera edició, on la pluja ens va fer canviar d’ubicació. Malgrat això va omplir el teatre Eliseu, convertint un dissabte a les 5 de la tarda, en una festa i un viatge pel seu multicultural univers sonor.

Aquest cop ens ve a presentar “la constant i la variable” al nou escenari dels jardins de la fundació Miquel Martí i Pol. En el seu últim disc fa un exercici d’estil poc comú però molt interesant, revisitar les seves cançons per donar-los una nova vida. Poder inaugurar aquest escenari amb ell és un plaer.

21:30 / Divendres 4 de setembre

Casa cultural 1 d’octubre

5€ anticipada / 8 € taquilla


Joan Masdéu

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Joan-Masdéu-Foto-Vítor-Rubio-1024x589.jpg

La trajectòria d’aquest músic de Reus, és coneguda per tothom. Lider de Whiskyn’s fins al 2009, quan es dissol la banda, amb disset anys de trajectòria i més de set-cents concerts. A partir d’aquell moment comença una aventura en solitari que el porta a editar tres discs.

A l’EnCanta ve a presentar la flor del panical, disc que resumeix i revisita una selecció de les cançons de whiskyn’s a l’escenari que estrenem aquesta edició, la casa cultural 1 d’octubre.

Preparem-nos per cantar a ple pulmó.

16:00 / Dissabte 4 de setembre

Casa cultural 1 d’octubre

3€ anticipada / 5€ taquilla


Kids from mars

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Kids-from-Mars-900x600-1.jpg

Els joveníssims Kids from mars ja han visitat la majoria de festivals importants de música del país. La seva proposta és energètica divertida i descarada, i a més a més són molt bons. Amb només un EP al mercat, ja han convençut a la critica i al públic.

Aquest serà el moment més electrònic de l’EnCanta, ideal per als qui vulgueu fer el vermut i ballar. Serà una festa.

12:00h / Dissabte 5 de setembre

Museu de l’Esquerda

3€ anticipada / 5€ taquilla.


Le Nais

Le Nais

La Naida (le Nais) és model, poetessa, dissenyadora de joies i cantautora. Només cal dir que el seu primer EP es diu “when I can not speak but I can sing”, per tant, tota una declaració d’intencions. El seu projecte musical desborda personalitat, i se li intueix una llarga projecció dins l’escena musical, fet que ho demostra que l’hagin programat a l’edició d’aquest any del primavera sound (Poca broma).

12:00 / Diumenge 6 de setembre

Museu de l’Esquerda

3€ anticipada / 5€ taquilla


Leonmanso

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és LeonManso-Interior-1024x683-1.jpg

Llure Marquès (LeonManso) ve de Menorca a inaugurar l’EnCanta 2020. Les lletres de les seves cançons són el seu veritable punt fort. Un viatge al seu ric món interior, on hi trobem de tot, i tot ens agrada. Músicalment no hi sobra ni hi falta res, folk ben interpretat, honest i sincer.

19:45h

Museu de l’Esquerda

3€ anticipada / 5€ taquilla


Mariona Aupí

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és imatge-mariona.jpg

El seu anterior projecte musical Fang, va destacar a l’escena indie del país com una de les bandes més prometedores. Ara, en solitari, continua explorant noves sonoritats amb moments electrònics, i ens proposa un cançoner elegant i impecable.

Amb una veu madura, segura i poderosa serà un dels grans moments de l’edició d’aquest any.

20:30h / dijous 3 de setembre

Museu de l’Esquerda

3€ anticipada / 5 € taquilla