Guillem Ramisa

Guillem Ramisa inaugura el festival En Canta, presentant el seu últim treball Bondat Senzilla, un disc  que representa una evident evolució musical respecte al seu anterior Aquest sol hi és per tots.

Textos preciosos on Ramisa ens explica coses molt grans de forma molt senzilla. Instrumentació robusta, amb tocs de reggae, folk, pop… Manté el seu cromatisme sèpia, però en alguns moments ens demostra que també pot posar llum als seus temes.

Impossible no emocionar-se.

DIVENDRES 11 DE MAIG de 2018

TEATRE ELISEU A LES 22:00


Roger Usart

Veu de llarg recorregut en el panorama musical, havent passat per diferents estils i gèneres, la maduresa li ha arribat en clau folk i americana.

Roger Usart té en la seva greu i profunda veu, un instrument que domina a la perfecció. L’escenari escollit per la seva proposta al festival, la capella del sòl del pont, és el context acústic perfecte per deixar sense alè a l’espectador.

Usart és veu, folk, paisatge i arrel. Directe i sense concessions. Una meravella.

CAPELLA DEL SÒL DEL PONT

DISSABTE 12 DE MAIG 20:00H


Marion Harper

Amb Marion Harper arriba el moment més electrònic del festival.

De sonoritat elegant, atmosfèrica i envolvent, Marion Harper ens acompanyarà en el primer dels dos concerts-vermut que farem al Museu de l’Esquerda.

Pels que no l’hagin descobert, la Marion pot ser la gran troballa del festival.

MUSEU DE L’ESQUERDA

DISSABTE 12 DE MAIG 12:30H


Guillem Roma

Guillem Roma ve a l’En Canta a presentar Connexions, el seu últim treball. No es pot ser més honest titulant un treball. Músiques del món que connecten entre elles, i els temes s’entrellacen de forma natural, connectant a l’oient amb un paisatge sonor ple de referències i matisos.

Cumbia, tango, ranchera…  tot encaixa en el món d’en Guillem Roma, que condueix  i proposa un autèntic viatge musical.

Plantegem aquest concert com l’espai més festiu del festival. Gratuït, a la plaça Major i en horari familiar, ho hem plantejat perquè us “en canti” tant com a nosaltres poder-lo tenir a la programació.

Una festa en tots els sentits.

PLAÇA MAJOR 

DISSABTE 12 DE MAIG 17:00H


Matthew McDaid

El folk de Matthew McDaid, és un autèntic mapa sonor que ens parla dels seus orígens. Fa cançons d’instrumentació preciosa que creixen tant com ell vol, però també sap ser íntim, concret i senzill.

Té una veu poderosa que encaixa a la perfecció amb una instrumentació que omple tots els racons.

La nostra proposta per tancar el festival, arribarà a l’En Canta directament de Gal·les, desprès d’haver participat al Focus Wales Festival.

Matthew McDaid, defensa amb seguretat un cançoner que promet,  caldrà seguir-li els passos.

MUSEU DE L’ESQUERDA

DIUMENGE 13 DE MAIG 12:30H


Lu Rois

Lu Rois recolza la seva veu sobre unes delicades melodies de piano. Unes cançons que es fan grans amb capes de so i veu portant-nos a un univers personal i oníric, a traves de la seva particular manera de cantar.

La proposta més arriscada de la programació, esdevindrà tota una descoberta per a aquells que decidiu acostar-vos a la capella del sòl del pont.

Una joia.

CAPELLA DEL SÒL DEL PONT

DISSABTE 12 DE MAIG A LES 18:30


Maria Rodés

Amb Maria canta copla, el seu últim treball fins al moment, hem de reconèixer que ens vàrem enamorar de la Maria Rodés. Una col·lecció exquisida de coples clàssiques passades per la mirada i el saber fer de la Maria, adquireixen una dimensió totalment nova.

Veu clara i precisa, la Maria sap perfectament el què es fa.

Acabar la jornada de dissabte amb ella serà un autèntic plaer. No us ho perdeu, ho lamentaríeu.

MUSEU DE L’ESQUERDA

DISSABTE 12 DE MAIG 22:30H